Kämpa för resenärerna!

Idag blev My Mission-teamet stolta när vi på Metros Pling-sida såg Anna-Karin Dahlin, tidigare projektledare för My Mission och inom Brewhouse inkubatorverksamhet. Efter My Mission började Anna-Karin på konsultföretaget IMCG. Är du riktigt observant kanske du redan lagt märke till att vår jurymedlem Jonas Norrman kommer från, just det, IMCG.

Resenärskampen vänder sig till studenter på Göteborgs universitet och Chalmers. Det är en tävling som pågår fram till den 16 april och det vinnande bidraget ska vara en nytänkande idé för ett hållbart resande. Den ska ta hänsyn till både miljön och den som reser. De tävlande ska bilda lag på en till fyra personer och starta en Facebookgrupp där de berättar om hur projektet går. De ska även göra en kort informationsfilm om hur arbetet fortskrider.

Vi på My Mission älskar tävlingar och uppmanar alla som tävlar hos oss, och som har möjlighet att tävla i Resenärskampen, att skicka in sitt bidrag, vilket du kan göra här.

Du vet väl också om att du även i My Mission kan tävla med en grön, nytänkande idé? I år finns nämligen kategorin ”Årets Greencard” – läs mer på vår hemsida www.mymission.se

Det här inlägget postades i Affärsidéer, Affärsidétävlingar, Kreativitet, My Mission och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>